Voor zover niet anders aangegeven, heeft u na ontvangst van de bestelling het recht, om zonder opgave van redenen, de artikelen binnen een periode van 7 werkdagen te retourneren. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de artikelen in ongeschonden staat bij Koh-I-Noor worden afgeleverd. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. kohinoor.nl zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan kohinoor.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België of EU dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Koh-I-noor heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald

Er bestaat geen aanspraak op terugbetaling als het product:

– niet schriftelijk aangemeld wordt
– gebruikt en gedragen is
– beschadigd is

– product veranderd is van samenstelling
– niet in de originele verpakking wordt geretourneerd
– niet goed en degelijk verpakt retour wordt gezonden en/of de originele
aankoopnota ontbreekt.

Mocht bij een retourzending een of meerdere van bovengenoemde punten van toepassing zijn, of de wet hier anders in bepalen, dan zullen er kosten in rekening worden gebracht voor het retourneren/annuleren van uw bestelling. De hoogte van deze kosten zal door Koh-I-Noor worden beoordeeld en vastgesteld.